Chemotivé RUN

Allgemeine Information
Datum: 
Sonntag, 15 Oktober, 2023
Type: 
Start to Run 5km
Trail lauf
Wandeltocht
Region: 
Starten Ort: 
Abdijdreef 22
3070 Kortenberg
Belgien
Strecke: 

Chemotivé RUN (5,20 km): deze route is 5,20 km lang en brengt je langs rustige wegen, voornamelijk in het bos en langs het Abdijpark.

Chemotivé Trail RUN (9,91 km): Deze route is 9,91 km lang en loopt langs rustige wegen, aardewegen, veldwegen, het bos en langs het Abdijpark.

Familiewandeling (3,40 km): deze wandeling is 3,4 kilometer lang en brengt je door het herfst gekleurde Warandebos. Ideaal om met het gezin te doen. Deze wandeling is ook toegankelijk voor minder mobiele mensen en buggy's.

Sportieve wandeling (4,20 km): deze wandeling loopt door het bos, langs smalle wegjes, en je kan je verwachten aan de beklimming van enkele heuvels en beekjes. Avontuur gegarandeerd! 

Meer info en het volledige parcours: https://www.chemotive.com/run2023 

Voranmeldung bis: 
Sonntag, 1 Oktober, 2023
Teilnehmer: 
300
Logistik
Getränke: 

Aan het einde wordt water en een stuk fruit voorzien voor alle lopers. Onderweg is er water beschikbaar bij de vrijwilligers rond het parcours.

Praktisches
Organisation: 
Chemotivé vzw
Kontaktperson: 
Yannick Poot
Erläuterungen

Chemotivé vzw zet zich in voor de strijd tegen kanker, en m.n. de ondersteuning van het onderzoek naar kanker(bestrijding). Door deze RUN te organiseren hopen we enerzijds een bedrag bij mekaar te zamelen dat wij kunnen doneren aan de nodige onderzoeksinstanties, en anderzijds brengen wij graag mensen bij elkaar, om een leuke tijd te beleven, kanker bespreekbaar te maken en het leven en onze gezondheid te eren. 
Net zoals vorige editie zal de Chemotivé RUN plaatsvinden in en rond de Oude Abdij van Kortenberg. Elke route en wandeling start en eindigt vlak voor de abdij, maar brengt jullie langs het bos en de wegen rondom het Abdijpark. Naast de loop- en wandelroutes zal er zich een sponsordorp bevinden, met animatie, drank- en eetstanden, live muziek, en nog veel meer.


Raadpleeg vooraf steeds de website van de organisatie!

General conditions