De Molse 60

General information
Date: 
Saturday, 25 April, 2020
Type: 
Trail run
Wandeltocht
Region: 
Location: 
De Maat 4
2400 Mol
Belgium
Track: 

Een avontuurlijke wandeling langs verschillende natuurgebieden, prachtige meren en bezienswaardigheden vertrekkende van op de Maat in Mol. Alvast een datum voor elke wandelaar en natuurliefhebber om aan te kruisen in zijn agenda.

De Molse 60, is een wandeltocht van 60 km doorheen de Molse natuur. Zo wandelt u door bossen en langs prachtige waterplassen. De tocht is samengesteld uit 3 lussen van respectievelijk 24.6 km, 20.2 km en 15.2 km waarna u telkens terug aankomt op het centrale punt, De Maat. Elke lus heeft daarbij nog één of meerdere extra bevoorradingspunt(en). Afhankelijk van de gekozen wandelafstand, wandelt u een andere luscombinatie. Op elke lus bevindt er zich eveneens een bevoorradingspost.

Liever een tochtje lopen door de Molse natuur? Het kan!

25 km ongestoord lopen door de Molse natuur. Een prachtige route neemt je langs de prachtigste locaties van De Molse 60. Halverwege kan u even rusten bij onze bevoorradingspost en krijgt u de nodige bevoorrading om uw energiepeil weer op te krikken. Registreer je als loper en vermijd zo de drukte van de wandelaars op het parcours.

Pre-registration till: 
Saturday, 25 April, 2020
Participants: 
750
Ceremony
Type: 
Souvenir
Layout result
Electronic
Practical
Organisation: 
De Molse 60 VZW
Contact: 
Bram Mast
Phone: 
0498200872
De Molse 60
Remarks

Raadpleeg vooraf steeds de website van de organisatie!