Amandustrail

Algemene informatie
Datum: 
zondag, 18 april, 2021
Type: 
Trail loop
Wandeltocht
Regio: 
Locatie: 
Reigerlostraat
8730 Beernem
België
Parcours: 

Tijdens de Amandustrail krijg je de kans om de werking en de verschillende gebouwen van het Psychiatrisch Centrum Sint-Amandus te ontdekken, zowel het domein als in de gebouwen zelf.

Er zijn 2 routes voorzien, een van 2,5 kilometer en een van 5 kilometer. Deze van 2,5 kilometer kan je wandelen en is rolstoelvriendelijk. Deze van 5 kilometer kan lopen en loopt ook door het Bulskampveld. Je kan de routes meerdere keren lopen of wandelen. Tijdens de wandeling zal je foto's moeten zoeken die over het domein en de gebouwen verspreid zijn, er zal ook gratis soep voorzien worden. In de loop zullen laagdrempelige hindernissen geïmplementeerd worden, dit in het Bulskampveld. Tijdens de loop ga je ook door de gebouwen.

Als je niet wilt wandelen of lopen ben je ook altijd welkom om eens de sfeer op te snuiven van het event, of om een hapje en een drankje te nuttigen. Er zijn ook genoeg randactiviteiten voorzien. Je kan natuurlijk ook gewoon komen om de deelnemers aan te moedigen.

De opbrengst van dit evenement gaat rechtstreeks naar het centrum zelf, hiermee kunnen ze dan investeren in een beweegvriendelijke omgeving.

toegang voor toeschouwers is gratis.

Voorinschrijving tot: 
zondag, 18 april, 2021
Praktisch
Organisatie: 
Amandustrail
Contactpersoon: 
Yentl Verkeyn
Telefoon: 
+32 495 67 26 56
Opmerkingen

Raadpleeg vooraf steeds de website van de organisatie!