Bosloop/wandeling Floreal tvv Kom op tegen Kanker

Algemene informatie
Datum: 
zondag, 4 september, 2022
Type: 
Trail loop
Wandeltocht
Regio: 
Locatie: 
Herentalsesteenweg 64
2460 Lichtaart
België
Parcours: 

Er zijn verschillende afstanden: 1.5 km (kinderparcours), 3,6,9,12 en 15 km, 95% over onverharde bos en natuurpaden in de mooie natuur in de omgeving van Lichtaart en de Kempische heuvelrug. De verschillende afstanden zijn niet onder lusvorm, dus allemaal aparte trajecten!
 

Voorinschrijving tot: 
zondag, 4 september, 2022
Deelnemers: 
485
Logistiek
Kleedkamers: 

Kleedkamers en douches ter beschikking.

Bevoorrading: 

Elke deelnemer wordt goed verzorgd. Er zijn 2 bevoorradingen onderweg en één aan de aankolst met drinken en diverse kleine versnaperingen voorzien. Ook als bezoeker wordt je goed verzorgd. Een snack en een ruime keuze aan drank is te koop in onze buitenbar

Prijsuitreiking

De bosloop en wandeling Floreal is een loop met vrij vertrek tussen 8 en 13u. Er wordt geen klassement opgemaakt en er is dus ook geen prijsuitreiking. Achteraf kan je wel deelnemen aan onze grote tombola waarbij je altijd prijs hebt!

Praktisch
Organisatie: 
Team bosloop kotk
Contactpersoon: 
Louis Hufkens
Opmerkingen

Allen van harte welkom! Team bosloop KOTK, maar natuurlijk alle 'strijders' tegen kanker zijn dankbaar voor jullie deelname! Iedereen kent wel iemand in zijn onmiddellijke omgeving die geconfronteerd werd met kanker. Alle hulp in de strijd tegen kanker is welkom!

Algemene voorwaarden
Eigen algemene voorwaarden: