CORONAPROOF Horstraid

Algemene informatie
Datum: 
zaterdag, 29 augustus, 2020
Type: 
Trail loop
MTB
Regio: 
Locatie: 
Horststraat
3220 Holsbeek
België
Parcours: 

Maak je klaar voor de allereerste editie van de Horst Raid, een leuke sportieve uitdaging in een prachtig, groen kader met een unieke experience!

Voor de loopliefhebbers organiseren we een prachtige natuurloop doorheen mooie landschappen, bossen, velden, holle wegen, en dat in 3 afstanden: 8, 12 en 20 km. De loop is zowel uitdagend, met respectievelijk 85, 195 en 300 hoogtemeters, als haalbaar voor de beginnende loper. Ook fietsers kunnen van deze prachtige natuur genieten met een mountainbike-parcours van 25 of 35 km.

Voor de sportievelingen op zoek naar een extra uitdaging organiseren we ook een heuse Duo Raid. Dit superpopulaire concept gaat meestal door in de Ardense bossen, maar wij brengen het voor de eerste keer naar het Hageland! Een unieke uitdaging waarbij je als duo achtereenvolgens met je partner 35 km mountainbiket, 12 km trailrunt en eindigt met 8 km runbike, waarbij iemand loopt en iemand fietst. Met zijn 1 000 hoogtemeters is dit een echte uitdaging, maar ook de ideale gelegenheid om kennis te maken met een echte Raid. In dezelfde mooie omgeving is er ook een kortere afstand voor beginners, met ook wat minder hoogtemeters: 25 km mountainbike, 8 km trailrun en 6 km runbike.

Voorinschrijving tot: 
donderdag, 20 augustus, 2020
Deelnemers: 
Alle leeftijden zijn welkom
Logistiek
Kleedkamers: 

Aanwezig

Bevoorrading: 

Aanwezig

Prijsuitreiking
Prijzentafel: 
T-shirt
Locatie: 
Kasteel van Horst
Uur: 
15:00
Opmaak uitslag
Elektronisch
Praktisch
Organisatie: 
Lizards
Contactpersoon: 
Bram Lerouge
Telefoon: 
0495/298083
Opmerkingen

Raadpleeg vooraf steeds de website van de organisatie!