De Molse 60

Algemene informatie
Datum: 
zaterdag, 25 april, 2020
Type: 
Trail loop
Wandeltocht
Regio: 
Locatie: 
De Maat 4
2400 Mol
België
Parcours: 

Een avontuurlijke wandeling langs verschillende natuurgebieden, prachtige meren en bezienswaardigheden vertrekkende van op de Maat in Mol. Alvast een datum voor elke wandelaar en natuurliefhebber om aan te kruisen in zijn agenda.

De Molse 60, is een wandeltocht van 60 km doorheen de Molse natuur. Zo wandelt u door bossen en langs prachtige waterplassen. De tocht is samengesteld uit 3 lussen van respectievelijk 24.6 km, 20.2 km en 15.2 km waarna u telkens terug aankomt op het centrale punt, De Maat. Elke lus heeft daarbij nog één of meerdere extra bevoorradingspunt(en). Afhankelijk van de gekozen wandelafstand, wandelt u een andere luscombinatie. Op elke lus bevindt er zich eveneens een bevoorradingspost.

Liever een tochtje lopen door de Molse natuur? Het kan!

25 km ongestoord lopen door de Molse natuur. Een prachtige route neemt je langs de prachtigste locaties van De Molse 60. Halverwege kan u even rusten bij onze bevoorradingspost en krijgt u de nodige bevoorrading om uw energiepeil weer op te krikken. Registreer je als loper en vermijd zo de drukte van de wandelaars op het parcours.

Voorinschrijving tot: 
zaterdag, 25 april, 2020
Deelnemers: 
750
Prijsuitreiking
Prijzentafel: 
Aandenken
Opmaak uitslag
Elektronisch
Praktisch
Organisatie: 
De Molse 60 VZW
Contactpersoon: 
Bram Mast
Telefoon: 
0498200872
De Molse 60
Opmerkingen

Raadpleeg vooraf steeds de website van de organisatie!