FROS Biatlon Limburg

Algemene informatie
Datum: 
zaterdag, 18 juli, 2020
Type: 
Parkloop
Regio: 
Locatie: 
Heufkensweg 7
3630 Maasmechelen
België
Voorinschrijving tot: 
zaterdag, 11 juli, 2020
Logistiek
Kleedkamers: 

Kleedkamers + douches M / V

Bevoorrading: 

Eindbevoorrading

Prijsuitreiking

In 2020 organiseert FROS Multisport Vlaanderen 4 biatlonwedstrijden, vooral in samenwerking met schietclubs aangesloten bij FROS.

De algemene rangschikking van het Vlaamse kampioenschap FROS biatlon wordt gemaakt door optelling van de behaalde plaatsen in de 4 verschillende biatlondisciplines, waarbij het laagst aantal punten wint: 1 punt voor de eerste, 2 punten voor de tweede, drie punten voor de derde,….

De beste 3 van de 4 biatlonwedstrijden van een deelnemer tellen mee voor het eindklassement van de deelnemer.

Om in aanmerking te komen voor het eindklassement is deelname aan de laatste biatlondiscipline (FROS Biatlon West-Vlaanderen - 19 september) verplicht. Op het einde van deze wedstrijd wordt het eindklassement opgemaakt en de laureaten gehuldigd.

De 5 hoogst geklasseerde mannen en 5 hoogst geklasseerde vrouwen van het eindklassement worden gehuldigd op het einde van de laatste manche van het Vlaams kampioenschap FROS biatlon. Aanwezigheid is verplicht om de prijzen in ontvangst te nemen!

Opmaak uitslag
Elektronisch
Praktisch
Organisatie: 
FROS Multisport Vlaanderen
Contactpersoon: 
Bart Ulrichts
Opmerkingen

FROS Multisport Vlaanderen koos in 2018 om voor haar leden en niet-leden een vrij onbekend schietverhaal in Vlaanderen neer te zetten: de FROS-biatlon! Met het concept van de zomerbiatlon, lopen gecombineerd met schieten, is FROS vrijwel uniek in Vlaanderen. Samen met schietclubs die aangesloten zijn bij FROS wensen we zoveel mogelijk leden en niet-leden kennis te laten maken met deze fantastische sport, en hen deze biatlonervaring mee te geven!

In 2020 wenst FROS Multisport Vlaanderen een concept van 4 biatlons uit te werken; één biatlon in vrijwel iedere Vlaamse provincie, telkens in samenwerking met een schietclub aangesloten bij FROS! Wanneer deelnemers aan minstens 3 van de 4 manches deelnemen, komen ze in aanmerking voor het eindklassement en kunnen ze bekroond worden tot ‘Vlaams kampioen FROS-biatlon’!

Discipline biatlon Limburg: ploegproef – in waves van 15 ploegen van 3 personen.

Algemene voorwaarden
Eigen algemene voorwaarden: