Heist Loopt

Algemene informatie
Datum: 
zondag, 25 augustus, 2019
Type: 
Wegwedstrijd
Regio: 
Locatie: 
Cultuurplein
2220 Heist-Op-Den-Berg
België
Parcours: 

Heist Loopt is een sportieve joggingnamiddag in het hart van Heist-op-den-Berg, ten voordele van Actie Zorgenmens. Het evenement is een uitgelezen opportuniteit voor bedrijven als teambuilding voor de werkmakkers, maar ook familie en vrienden zijn welkom om deel te nemen. Speciaal voor de kinderen en de G-atleten is er een aangepast parcours en heel wat randanimatie voorzien.​

Het parcours van Heist Loopt, met start en aankomst op het terrein van Hestival (voor het Cultureel Centrum), loopt door het commercieel hart van Heist. In het midden van het parcours overwinnen we samen de pittoreske berg van Heist! Op en over de Berg, door het groen. Een unieke belevenis.​

Individueel deelnemen kan, maar de meest succesvolle formule is onze "Aflossing halve Marathon": in een team van vier vrienden, familieleden of collega’s samen "de Berg overwinnen"! 

Voorinschrijving tot: 
zondag, 18 augustus, 2019
Deelnemers: 
2000
Logistiek
Kleedkamers: 

Aanwezig

Bevoorrading: 

Aanwezig, langs het parcours en aan de aankomst

Prijsuitreiking
Voor wie: 
podium 3 beste deelnemers
Prijzentafel: 
Medaille, Naturaprijzen

Heist Loopt is een sportieve joggingnamiddag in het hart van Heist-op-den-Berg, ten voordele van Actie Zorgenmens. Het evenement is een uitgelezen opportuniteit voor bedrijven als teambuilding voor de werkmakkers, maar ook familie en vrienden zijn welkom om deel te nemen. Speciaal voor de kinderen en de G-atleten is er een aangepast parcours en heel wat randanimatie voorzien.

​Individueel deelnemen kan, maar de meest succesvolle formule is onze "Aflossing halve Marathon": in een team van vier vrienden, familieleden of collega’s samen "de Berg overwinnen"! 

Locatie: 
Op het grote podium , aan start en aankomst
Uur: 
15:30
Opmaak uitslag
Elektronisch
Praktisch
Organisatie: 
Actie Zorgenmens
Contactpersoon: 
Gert Vercammen
Telefoon: 
+3215241265
Heist Loopt & Zingt
Heist Loopt & Zingt
Heist Loopt & Zingt
Heist Loopt & Zingt
Heist Loopt & Zingt
Opmerkingen

Raadpleeg vooraf steeds de website van de organisatie!