Helden van Zeist Bosrun

Algemene informatie
Datum: 
zaterdag, 9 maart, 2019
Type: 
Veldloop
Regio: 
Locatie: 
Woudenbergseweg 17
3707HW zeist
Nederland
Parcours: 

Op zondag 3 maart 2019 organiseren de Helden van Zeist de vierde editie van de Helden van Zeist Bosrun. Zeistenaar Kamiel Maase, Nederlands recordhouder op de 5 KM, de 10 KM, de 30 KM en tien jaar lang op de marathon, is ambassadeur van de Helden van Zeist Bosrun.

De Bosrun bestaat uit een 5 KM, 10 KM en een KidsRun (1 KM). Nieuw dit jaar is de 15 KM. De opbrengst gaat naar Stichting Roparun. Start en finish vinden plaats bij Bistro Jan op het Allurepark de Krakeling in Zeist. Het parcours loopt door het prachtige bos van het Utrechts Landschap. Lopers kunnen ervoor kiezen om een medaille te ontvangen. Om zoveel mogelijk van de opbrengst naar het goede doel te laten gaan, vragen wij voor de medaille een bijdrage van € 5,-. Bij de inschrijving kan dat worden aangegeven. Dan is het ook mogelijk om het unieke Bosrun Loopshirt te bestellen. De opbrengst van het shirt gaat uiteraard ook naar het goede doel.

De KidsRun is bedoeld voor kinderen van de basisscholen. Kinderen die meedoen, ontvangt na afloop een lekkere, gezonde snack, een flesje drinken en een mooie, blijvende herinnering.

Bedrijven kunnen meedoen via de Bedrijvenrun

Voorinschrijving tot: 
zaterdag, 9 maart, 2019
Deelnemers: 
224
Prijsuitreiking
Prijzentafel: 
Medaille

Optioneel

Opmaak uitslag
Elektronisch
Praktisch
Organisatie: 
Helden van Zeist
Contactpersoon: 
Frans Kok
Start
Opmerkingen

Raadpleeg vooraf steeds de website van de organisatie!