Herfstjogging Boortmeerbeek

Algemene informatie
Datum: 
zondag, 16 september, 2018
Type: 
Wegwedstrijd
Veldloop
Locatie: 
Sportveldweg 6
3190 Boortmeerbeek
België
Parcours: 

Het parcours van de Herfstjogging bestaat uit deels verharde (asfalt) wegen en deels onverharde (veld) wegen. Er zijn drie afstanden: 3.3 km (1 ronde), 6.6 km (2 rondes) en 9.9 km (3 rondes). Het startschot van de 3.30 km wordt om 15u gegeven aan de sporthal van Boortmeerbeek, de twee andere afstanden starten een halfuur later, d.w.z. om 15u30. Er is waterbevoorrading voorzien na elke ronde, aan de aankomst ontvangt elke deelnemer een sportdrank en tegen omruiling van het borstnummer kan elke deelnemer in de sporthal een aandenken gaan afhalen.

Voorinschrijving tot: 
zondag, 9 september, 2018
Deelnemers: 
203
Logistiek
Kleedkamers: 

Kleedkamers en douches in de sporthal van Boortmeerbeek, vlakbij de start en aankomst van de loopwedstrijd.

Bevoorrading: 

Er is waterbevoorrading voorzien na elke ronde voor de 6.6 km en 9.9 km, aan de aankomst ontvangt elke deelnemer een sportdrank.

Prijsuitreiking
Voor wie: 
Alle deelnemers
Prijzentafel: 
Naturaprijzen, Aandenken, Tombola

De snelste drie dames en heren per afstand en ook de jongste en oudste deelnemer krijgen een naturaprijs. Bovendien ontvangen de snelste drie finishers onder de dames en heren bij de hoofdafstand van de Running Mate Cup (de 9.9 km) een aankoopcheque ter waarde van € 50 - € 30 - € 20, geschonken door Running Mate Kampenhout. Alle deelnemers krijgen een aandenken van de club en een kortingsbon ter waarde van 20% voor de aankoop van loopkledij en -schoenen bij Running Mate Kampenhout. Tot slot, worden er onder alle deelnemers diverse tombolaprijzen verloot. We kunnen alvast melden dat met dank aan Running Mate Kampenhout er een waardebon voor een paar loopschoenen ter waarde van € 125 zal worden verloot tijdens de podiumhulde.

Locatie: 
Sporthal Boortmeerbeek
Uur: 
17:30
Opmaak uitslag
Elektronisch
Praktisch
Organisatie: 
Joggingclub Icarus Boortmeerbeek
Contactpersoon: 
Juul Beullens
Opmerkingen

Raadpleeg vooraf steeds de website van de organisatie: http://www.joggingclubicarus.be/activiteiten_herfstjogging.html!