MILES FOR SMILES

Algemene informatie
Datum: 
zaterdag, 16 maart, 2019
Type: 
Parkloop
Pistewedstrijd
Locatie: 
Dorpsstraat 188
8340 SIJSELE
België
Parcours: 

Na de geslaagde eerste editie van vorig jaar, organiseert de Ronde Tafel Brugge opnieuw Miles For Smiles in het Militair Domein in Sijsele om het goede doel te steunen. Nu kun je kiezen of je liefst alleen of met een team van maximum 4 loopt. Na de miles, halen we opnieuw onze smiles boven op een spetterende afterparty! Het startschot voor dit loopevenement geven wij om 18u30.  Loop alleen of stel een team samen van maximum 4 lopers. De bedoeling is om zoveel mogelijk miles te lopen binnen de 2 uren. op samen zoveel mogelijk miles, binnen de 2 uren. Het parcours bedraagt exact 1 mile, ofwel 1,6 km. De bedoeling is om als team elkaar af te wisselen, en zo samen zoveel mogelijk miles te lopen. Dit binnen een periode van 2 uren. Er is ook een kortere toer om voor een beetje afwisseling in het parcours te zorgen. 
Kies met je team op voorhand één van onze 4 goede doelen. Hoe meer miles jullie lopen, hoe meer dit opbrengt voor het goede doel dat jullie gekozen hebben. 
Zowel voor lopers als voor supporters zal er heel wat randanimatie zijn met food, drinks, verschillende acts, muziek en DJ's.
Een unieke locatie die nooit eerder toegankelijk was voor het publiek! Het parcours slingert over het tarmac, tussen het groen en dwars doorheen de loodsen op het terrein.
Na het lopen maken we er opnieuw een spetterende afterparty van, met een special act van Jef Neve, gevolgd door een DJ set van Olivier Lemaire in de centrale hal van het militair domein.  

Voorinschrijving tot: 
zondag, 10 maart, 2019
Praktisch
Organisatie: 
Miles For Smiles
Contactpersoon: 
Bruno Deprez
Telefoon: 
0498107219
Opmerkingen

Raadpleeg vooraf steeds de website van de organisatie!