North C Trail

Algemene informatie
Datum: 
zondag, 17 maart, 2019
Type: 
Trail loop
Locatie: 
E.Terlinckplein
8670 Koksijde
België
Parcours: 

De vijfde editie van de North C Trail – de eerste, enige echte kust trail van België – zal doorgaan op 17 maart 2019. Er is keuze uit 4 afstanden: 13/20/30/50km. Alle afstanden zijn 90% off road met stukken in bos, duinen en op het strand. De hoogste duin van België, nl de Hoge Blekker (33m) kan uiteraard niet ontbreken. Start en finish bevinden zich op de zeedijk ter hoogte van het Terlinkplein te Koksijde

Voorinschrijving tot: 
maandag, 4 maart, 2019
Deelnemers: 
1700
Logistiek
Kleedkamers: 

Na de wedstrijd kan u douchen en omkleden. Er zijn 4 kleedkamers met douches voorzien. Deze kleedkamers bevinden zich op een 5 minuten met de auto of 2km van de startplaats nabij het zwembad.

ADRES: Pylyserlaan 32 te 8670 Koksijde.

Vanaf 8u45 kan je je sporttas afgeven aan de stand “bewaring sporttas” in de grote tent. Er zal een genummerde sticker op je tas gekleefd worden. Hetzelfde nummer wordt ook op je borstnummer geschreven. Na het lopen kan je enkel op vertoon van je borstnummer je sporttas terug ophalen.

Losse kledingstukken of plastic zakken worden niet aanvaard. Zorg dus dat je een goed sluitende (sport)tas meebrengt om je spullen in te steken.

Bevoorrading: 

We hebben één bevoorradingspost voor de 13km, twee voor de 21km en 31km, drie voor de 50km, alsook één aan de finish voor iedereen.

Opmaak uitslag
Elektronisch
Praktisch
Organisatie: 
Trailrunseries
Contactpersoon: 
Wim
Opmerkingen

Raadpleeg vooraf steeds de website van de organisatie!