Sylvesterloop Geluwe

Algemene informatie
Datum: 
donderdag, 31 december, 2020
Type: 
Start to Run 5km
Wandeltocht
Regio: 
Locatie: 
Wervikstraat
8940 Geluwe
België
Parcours: 

Sylvester Run 2020 – the Corona-edition.

Ook dit jaar, traditiegetrouw, op oudejaarsdag 31 december, een joggingloop in Geluwe, zij het echter wel in een ietwat aangepaste versie.  Laten we het rotjaar 2020 uitlopen en hopen op een beter nieuw jaar.  Waar de vorige edities steeds in groep gestart werd, en in groep 10km gelopen werd aan een tempo van 10km/u, is er nu een vrije start tussen 10u00 en 16u00 op ons volledig bepijld parcours.  Iedereen kan vrij de tocht van 5 of 10 km lopen, volgens zijn of haar tempo, rekening houdende met de social-distancingregels.

Aangezien we niet in groep lopen (vorig jaar een peloton van 300 joggers, in deze tijden ondenkbaar geworden) kunnen we een aantal kleinere en onverharde weggetjes aandoen deze keer : het wordt plezant.

De 5 of de 10 kilometer wandelen kan gerust ook, weet wel dat het parcours niet rolstoel- of kinderwagenproof is, en hou rekening met de sneller lopende atleten op sommige smalle stroken.

Het uitgestippelde parcours is niet verkeersvrij, maar gaat hoofdzakelijk over erg landelijke wegen op de vooravond van een feestdag : rustig.  Desalniettemin : graag iedereen zich aan de verkeersregels houden.  Corona-regels (social distancing, samenscholingsverbod voor meer dan 4, …) ook van tel.  Zorg in deze donkere dagen ook dat je goed zichtbaar bent als loper of wandelaar.

Start voor het voetbalterrein van KSK Geluwe, wanneer het u past tussen 10u00 en 16u00.  Einde parcours eveneens op deze locatie.  Er zijn deze keer geen warme glühwein, warme choco of nieuwjaars”lukken”, geen douches en kleedkamers voorzien : corona is a bitch.  Deelname is gratis.

Organisatie : Corpuss Run – Dwars door Geluwe FV

Info : www.corpussrun.be of info@dwarsdoorgeluwe.be

 

 

Voorinschrijving tot: 
donderdag, 31 december, 2020
Deelnemers: 
250
Logistiek
Kleedkamers: 

geen kleedkamers voorzien

Bevoorrading: 

geen bevoorrading voorzien

Prijsuitreiking
Locatie: 
niet voorzien
Praktisch
Organisatie: 
Dwars door Geluwe FV
Contactpersoon: 
Nicolas Galle
Telefoon: 
0473/72 44 68
Opmerkingen

Raadpleeg vooraf steeds de website van de organisatie!