Trailathon Vlaamse Ardennen

Algemene informatie
Datum: 
zondag, 11 november, 2018
Type: 
Start to Run 5km
Ultrarun
Trail loop
Regio: 
Locatie: 
Chalet Radar
7880 Vloesberg
België
Parcours: 

De eerste editie van de Trailathon gaat door op zondag 11 november 2018 met vertrek en aankomst aan de Radar te Flobecq, net over de taalgrens. Daar hebben we een prachtig en afwisselend parcours van 6,2km met 125m+ positieve hoogtemeters uitgestippeld doorheen het Brakelbos. Dit natuurreservaat is een magnifiek stukje Vlaamse Ardennen met machtige oude beuken, steile valleiwanden en glooiende heuvels. Aan de start/finish zetten we een gezellig traildorp op, waar jullie tussen de rondjes door even op adem kunnen komen. Topsfeer verzekerd!

Dit unieke concept biedt een uitdaging voor elk niveau, van de trailtoppers die vele rondjes zullen afleggen alsook voor de traildebutanten of zij die eigenlijk liever wat blijven hangen in het traildorp om een babbeltje te slaan en een pintje te drinken. Op het programma: de Endurance Race, de Fun Race met het Speedy Klassement en de Scott Enduro Supersprint. Een hele boterham ! Ga naar http://www.sportevents.eu/trailrunseries/nl/trailathon-vlaamseardennen/ voor meer informatie !

Voorinschrijving tot: 
maandag, 29 oktober, 2018
Logistiek
Bevoorrading: 

Bevoorradingen Trailathon Vlaamse Ardennen :

  • 1 bevoorading per ronde aan de start- en finishzone.

De bevoorrading bestaat uit water, sportdrank, Coca-Cola, warme bouillon en allerhande vast voedsel als chips, cake, pannenkoeken, rijstpapjes, snoep, Marcassou worstjes, vers fruit, …

Prijsuitreiking
Voor wie: 
Eerste 3
Prijzentafel: 
Naturaprijzen, Aandenken
Locatie: 
Chalet Radar
Opmaak uitslag
Elektronisch
Praktisch
Organisatie: 
Trailrunseries
Contactpersoon: 
Maarten De Bolster
Opmerkingen

Raadpleeg vooraf steeds de website van de organisatie!