Weir Venloop

Algemene informatie
Datum: 
zondag, 26 maart, 2023
Type: 
Wegwedstrijd
Regio: 
Locatie: 
Koninginnesingel
5911 kb Venlo
Nederland
Parcours: 

De Weir Venloop is een jaarlijks terugkerend hardloopevenement in de Venlose binnenstad, waarbij de gezellige sfeer centraal staat!!

Voor de hardlopers is er op de zondag een mooi parcours  uitgezet door de straten van groot Venlo. De laatste meters lopen over de sfeervolle Parade met de finish voor het Limburgs Museum. De Weir Venloop biedt naast een halve marathon tevens een hardloopparcours van 10 km, 5 km en diverse jeugdlopen aan.

De Venloop staat voor genieten en staat bekend om de gezellige sfeer. Langs de kant van de weg staan heel veel mensen die niet alleen familie en vrienden aanmoedigen, maar alle lopers die passeren. Hele straten worden versierd. Net als de lopers wordt het publiek enthousiaster en talrijker. De Venloop beleef je samen!

Voorinschrijving tot: 
zondag, 12 februari, 2023
Deelnemers: 
20.000
Logistiek
Kleedkamers: 

afhankelijk van de categorie

Bevoorrading: 

Water, sportdrank en een banaan langs het parcours en finish.

Prijsuitreiking
Voor wie: 
mannen & vrouwen 1-2-3 10 km en 1-2-3 HM
Prijzentafel: 
Medaille, Geld

De nummers 1-2-3 van de 10 km (mannen en vrouwen) worden omstreeks 13.15 uur gehuldigd op het erepodium naast de finish. De nummers 1-2-3 van de halve marathon (mannen en vrouwen) worden omstreeks 15.15 uur op dit erepodium gehuldigd.

Deelnemers die mogelijk in de prijzen lopen, krijgen na de finish een keycord omgehangen waarop tijd en locatie van de prijsuitreiking staat aangegeven. Uiteraard kan het voorkomen dat je een keycord krijgt omgehangen, maar geen prijs wint of dat je een prijs hebt gewonnen maar geen keycord omgehangen krijgt. Geldprijzen worden niet opgestuurd en kunnen alleen op de zondag van het evenement door de winnaars afgehaald worden tijdens de prijsuitreiking in het Ewals Cargo Care Paviljoen. Deze start om 16.15 uur.

 

Locatie: 
Ewals Cargo Care Paviljoen, Julianapark Venlo
Uur: 
13:15
Opmaak uitslag
Elektronisch
Praktisch
Organisatie: 
Stichting Venloop
Contactpersoon: 
Meyke Vercoulen
Telefoon: 
0627000604
Weir Venloop 2022
Opmerkingen

Raadpleeg vooraf steeds de website van de organisatie!

Algemene voorwaarden
Eigen algemene voorwaarden: