Bush Challenge

Algemene informatie
Datum: 
zondag, 20 juni, 2021
Type: 
Start to Run 5km
Stadstrail
Trail loop
Wandeltocht
Regio: 
Locatie: 
Chaussée de Mons 28
7904 Leuze-en-Hainaut
België
Parcours: 

Langs de Westelijke Dender tussen Doornik en Aat liggen 10 kleine deelgemeentes die samen het gezellige Leuze-en-Hainaut vormen. Die gezelligheid is mede te danken aan de lekkere brouwsels die worden gecreëerd in Brouwerij Dubuisson, tevens de startplaats van de Bush Challenge! Boerenpaden langs velden en rustige wijken liggen voor je klaar om belopen te worden. Het terras aan het nieuwe restaurant en BeerStorium kan nadien de opgebouwde dorst zeker lessen.

Bij het sterkste bier horen uiteraard ook sterke prestaties. Het parcours van de Bush Challenge bevat daarom heel wat vals platte wegen waarop elke deelnemer zichzelf lekker kan uitleven. In de landelijke omgeving kan je rekenen op een flinke portie wind, de zomerse periode voorspelt daarnaast ook een lekkere temperatuur.

De landelijke omgeving rondom Brouwerij Dubuisson biedt wederom mooie boerenpaden en langere straten waarop stabiele tempo’s makkelijk gehouden kunnen worden. De golvende omgeving zorgt voor enkele valsplatte stroken en het open karakter geeft vrij spel aan de wind. De kleinste ronde van 6km en de middellange ronde van 11km nemen je mee tussen de velden tot in Pipaix en terug. De 20km ronde maakt een stevig ommetje door Willaupuis en gaat even piepen langs de stadskern van Leuze-en-Hainaut. De zachte parcours kunnen je lekker laten indommelen, maar let op voor enkele stiekeme doorsteken die gemaakt worden in Pipaix en Willaupuis.

Voorinschrijving tot: 
vrijdag, 18 juni, 2021
Deelnemers: 
420 verspreid over de dag
Logistiek
Kleedkamers: 

/

Bevoorrading: 

/

Prijsuitreiking
Prijzentafel: 
Ander

Iedere deelnemer ontvangt een pakket met enkele biertjes van de lokale brouwerij Dubuisson, een waardebon van 15€ van de runningstore, een 'you did it' sticker, ...

Opmaak uitslag
Elektronisch
Praktisch
Organisatie: 
Into Sport
Contactpersoon: 
Paulien
Telefoon: 
015670050
Opmerkingen

Raadpleeg vooraf steeds de website van de organisatie!

Algemene voorwaarden