Cornet Trail Steenhuffel-Londerzeel

Algemene informatie
Datum: 
woensdag, 14 april, 2021
Type: 
Trail loop
Regio: 
Locatie: 
Brouwerijstraat 10
1840 Londerzeel
België
Parcours: 

Drie piekfijne parcours banen zich een weg door dit zachte landschap. In deze mooie omgeving zullen enkele speelse stroken en smalle passages ervoor zorgen dat je je scherpte niet verliest. Na je sterke prestatie kan je genieten van sterke traditie op smaak gebracht door de meesterbrouwer van De Hoorn.

De parcours in Londerzeel zijn overwegend vlak en dus ideaal voor sterke kilometertijden en een stabiel tempo. Liefhebbers van de kortere afstanden genieten van een ronde van 6km langs de Noorderrand van Steenhuffel. Ideaal voor de genieters, de krachtpatsers en de instappers. Een middellange ronde van 12km krult vanuit Steenhuffel langsheen het centrum van Londerzeel om via mooie paden terug te keren naar de brouwerij. Zij die zich klaar voelen om de halve marathon uit de benen te schudden, kunnen zich aan de langste toer van 21km wagen. Het open landschap zet nogmaals de deur wagenwijd open om de wind zijn spel te laten spelen.

Voorinschrijving tot: 
maandag, 12 april, 2021
Deelnemers: 
420 verspreid over de dag
Logistiek
Kleedkamers: 

/

Bevoorrading: 

/

Prijsuitreiking
Prijzentafel: 
Ander

Iedere deelenemer ontvangt een leuk deelnemerspakket met onder andere een flesje Kempisch Vuur hoppergod, een flesje Serafijn donker, een BE-KIND notenreep, een waardebon van 15 € bij runningstore, een Cornet Trail 'You did it' sticker en een flyer

Opmaak uitslag
Elektronisch
Praktisch
Organisatie: 
INTO sport events
Contactpersoon: 
Paulien
Telefoon: 
015670050
Opmerkingen
Algemene voorwaarden