E!-Trail

Algemene informatie
Datum: 
zondag, 16 juni, 2019
Type: 
Stadstrail
Regio: 
Locatie: 
Jan Verbertlei 30
2650 Edegem
België
Parcours: 

Na drie succesvolle edities organiseert ABES nu de vierde editie van de E!-Trail. Ook deze editie werd er nauw samengewerkt met de gemeentelijke diensten. Deelnemers zullen een aantrekkelijk én avontuurlijk parcours van ongeveer 5 of 10 kilometer doorheen Edegemse gebouwen, parken en straten kunnen afleggen. Ja, je leest het goed: dit jaar organiseren we voor de eerste keer een 5 km-loop! 

De E!-Trail is een recreatief parcours zonder competitie. Er is geen winnaar, geen klassement, geen tijdsregistratie en er zijn geen prijzen. Tijdens de manifestatie blijven alle verkeersregels gelden. De start en aankomst organiseren we dit jaar voor het eerst in onze thuisbasis van ABES: het Vic Coveliersstadion in de Jan Verbertlei. Er zijn voldoende parkeerplaatsen en er is een fietsenstalling. Supporters zijn altijd welkom en kunnen iets blijven drinken in onze kantine.

Het parcours bevat ook dit jaar verschillende interessante Edegemse gebouwen. Wat zeg je bijvoorbeeld van Fitopia of de Hoogmis? Ook de gemeentehallen, de brandweer, de sporthal en de muziekacademie mogen een bezoekje verwachten. De gemeenteschool Andreas Vesalius en KTA Da Vinci zetten hun deuren open, maar ook loodgieterij Verwimp, Sumitomo Drive Technologies − Hansen Industrial Transmissions, keurslager Vercammen en brasserie ’t Forum zullen ons verwelkomen. Een gevarieerd aanbod met een heleboel te zien!

Nog wat praktische informatie:
Inschrijven voor de E!-Trail zal kunnen tussen 11 maart 2019 en 10 juni 2019 en nadien ter plaatse. Inschrijving is verplicht. Prijs voor de inschrijving is 5 euro. ABES -leden nemen gratis deel bij voorinschrijving. Je keuze voor 5 of 10 km is niet bindend: wil je de dag zelf nog veranderen van loop, dan kan dat sowieso! Betalen kan op rekeningnummer BE02 0682 4867 0540. Zet in de mededeling "E!-Trail 5 / 10 km + naam atleet"

We voorzien ook enkele drankposten op het parcours en aan de finish krijg je nog een reminder en een drankje. De eerste en enige start wordt gegeven om 10:00 uur.

Voorinschrijving tot: 
zaterdag, 15 juni, 2019
Deelnemers: 
250
Logistiek
Kleedkamers: 

2 kleedkamers

Bevoorrading: 

verschillende drankposten

Praktisch
Organisatie: 
ABES
Contactpersoon: 
Tim Bal
Telefoon: 
+32498462894
Opmerkingen

Raadpleeg vooraf steeds de website van de organisatie!