Kempen Run

Algemene informatie
Datum: 
zondag, 20 maart, 2022
Type: 
Wegwedstrijd
Regio: 
Locatie: 
Kerkstraat 23
5527 EE Hapert
Nederland
Parcours: 

De 10de Kempen Run wordt dit jaar gehouden op zondag 20 maart 2022. De hoofdafstand, ½ marathon voor wedstrijdatleten en recreanten over 1 ronde, gaat over wegen en fietspaden door de bosrijke omgeving van Bladel en Reusel in de Brabantse Kempen. Tevens is er een 6,5 km recreantenloop, 10 km recreantenloop en een 700m / 1 km Kidsrun. Alle afstanden starten en finishen in het centrum van Hapert. Start vanaf 10:00 uur.

Website: www.kempenrun.nl

Voorinschrijving tot: 
zondag, 13 maart, 2022
Logistiek
Kleedkamers: 

Nabij de start/finish in de sporthal Eureka bevindt zich ruim voldoende kleedgelegenheid, douches en sanitair. Er zijn aparte gelegenheden voor dames en heren. De kleedgelegenheid is open vanaf 09.00uur op de wedstrijddag.

Er is geen tassenafgifte mogelijk in de sporthal Eureka. Neem daarom geen waardevolle spullen mee. U kunt uw spullen, op eigen risico, wel achter laten in de sporthal. Er is daar een ruimte voor vrij gemaakt.

De toiletten vindt u bij de kleedaccommodaties in sporthal Eureka en er zijn extra voorzieningen net buiten de sporthal, op de parkeerplaats.

Bevoorrading: 

Op verschillende plekken langs het parcours en na de finish zijn er verzorgingsposten met water en sportdrank. Maak er gebruik van! Na de finish ook sportdrank, fruit en koek.

  • Afstand ½ marathon: drankposten op 5km – 12km – 17km – finish. Op 12 en 17 km ook sportdrank aanwezig.
  • Afstand 10 km: drankpost op 6km – finish.
  • Afstand 6.5 km: drankpost na de finish.
Prijsuitreiking
Voor wie: 
Wedstrijdlopers/Recreanten

Kempen Run halve marathon geeft geldprijzen. De tijdbonussen gelden alleen voor deelnemers met voor-inschrijving (bruto-tijd) bij de Kempen Run halve marathon wedstrijdlopers. Ook hier geldprijzen. Alle geld- en ereprijzen dienen persoonlijk bij de prijsuitreiking te worden afgehaald, anders komt deze te vervallen.

Voor informatie omtrent prijzenschema en tijdbonus van de wedstrijden, kunt u contact opnemen met de organisatie via info@kempenrun.nl

De eerste drie recreanten die finishen op de halve marathon mogen persoonlijk als ereprijs een mooie bos bloemen in ontvangst nemen tijdens de prijsuitreiking. Dit geldt zowel voor de heren als voor de dames.

De prijsuitreiking alle categorieën; bedrijvenloop, Businessrun, halve marathon, 6.5 km, 10 km vindt plaats om +/- 13:30 uur in Sporthal Eureka.

Locatie: 
Sporthal Eureka
Uur: 
13:18
Opmaak uitslag
Elektronisch
Praktisch
Organisatie: 
Stichting de Kempen Run
Contactpersoon: 
Hans de Korte
Opmerkingen

Raadpleeg vooraf steeds de website van de organisatie!

Algemene voorwaarden
Eigen algemene voorwaarden: