Liften De Smet aflossingsmarathon

Algemene informatie
Datum: 
zondag, 24 oktober, 2021
Type: 
Wegwedstrijd
Parkloop
Regio: 
Locatie: 
Cultuurpad 1
8560 Wevelgem
België
Parcours: 

De Liften De Smet Aflossingsmarathon wordt gelopen door teams van 3 tot 5 personen. 

Er zijn 3 categorieën/ reeksen. We hebben een reeks met enkel vrouwen, een reeks met enkel mannen en een gemengde reeks. Een gemengde reeks bestaat uit minimum 2 en maximum 3 vrouwen.

De wedstrijd gaat over 42 toeren van 1 km op de terreinen van het St-Pauluscollege en door de Porseleinhallen van Wevelgem. De teams kiezen zelf hoe en wanneer ze hun aflossingen regelen in de voorziene zone in de Porseleinhallen. Het is wel de bedoeling dat alle lopers per team minimum 1 ronde lopen.

De start wordt gegeven om 10u00. 

Ook dit jaar willen wij er terug een geslaagd evenement van maken, waar sfeer en sport centraal staan. De supporters kunnen hun team(s) komen aanmoedigen in de Porseleinhallen of op de terreinen van het St-Pauluscollege. Ook dit jaar is de flosh van de partij! Hierdoor maken alle lopers een kans op een mooie natura prijs.

We zorgen natuurlijk dat niemand honger en dorst moet lijden! Er zal terug van alles voorzien zijn voor zowel de lopers als de supporters!

Let op! Er kunnen maximum 50 teams inschrijven. Kostprijs is €45 per team (vanaf 1 januari 2021 tot en met 31 juli 2021). Vanaf 1 augustus 2021 tot 30 september 2021 stijgt de prijs naar €50 en vanaf 1 oktober tot 23 oktober stijgt de kostprijs naar €55. Op 23 oktober, om 23u59, worden de inschrijvingen afgesloten. Dag inschrijvingen zijn niet mogelijk. 

Voorinschrijving tot: 
zaterdag, 23 oktober, 2021
Prijsuitreiking
Prijzentafel: 
Naturaprijzen
Locatie: 
Cultuurpad 1 Wevelgem
Opmaak uitslag
Elektronisch
Praktisch
Organisatie: 
Jogging Wevelgem
Contactpersoon: 
Tom Verleyen
Opmerkingen

Inschrijvingen via Star tracking: https://www.star-tracking.be/event/530