Pauwels Consulting Ghent Marathon

Algemene informatie
Datum: 
zondag, 28 oktober, 2018
Type: 
Wegwedstrijd
Parkloop
Start to Run 5km
Ultrarun
Locatie: 
Zuiderlaan 14
9000 Gent
België
Parcours: 

 

Op zondag 28 oktober 2018 vindt de 2e editie van de Pauwels Consulting Ghent Marathon plaats. De 1e editie werd heel positief onthaald en bracht ruim 7.000 lopers naar Gent.

Voor de 2de editie is de uitdaging nog groter. Marathonman Stefaan Engels, bezieler en gezicht van de Marathon van Gent, koestert de ambitie om de grootste internationale marathon van België te worden. Hierbij wordt gemikt op een opkomst van ± 3.000 marathonlopers en 10.000 lopers in totaal over alle afstanden (kidsrun, 5km, 10km, 21km en de volledige marathon).

Bij de 2de editie van de Ghent Marathon ligt de focus opnieuw niet alleen op de loopprestatie maar ook op de beleving, de natuur en het familiegebeuren. Deelnemers lopen door een landelijk parcours, dwars door de natuur, dat een nieuw gebied rond Gent verkent. Op diverse plaatsen zijn er bevoorradingsposten en muzikale animatie. 

Voorinschrijving tot: 
zondag, 14 oktober, 2018
Deelnemers: 
7.000
Logistiek
Kleedkamers: 

Kleedkamers en douches voorzien in de Topsporthal, plaats van start en aankomst. Ook een bagagedrop zone waar je je sporttas veilig kan achterlaten.

Bevoorrading: 

Water en isotone sportdrank op 7 plaatsen. Deze bevoorrading is er alleen voor de lopers. Denk aan wie na u komt: ook de laatste lopers hebben recht op hun voorraad water/sportdrank, een stuk banaan en energierepen. Afval in de daarvoor voorziene containers gooien aub!

Prijsuitreiking
Prijzentafel: 
Medaille, Naturaprijzen

Na afloop van de wedstrijden vind je op de website de volledige uitslag.

Locatie: 
Zuiderlaan 14, Gent
Opmaak uitslag
Elektronisch
Praktisch
Organisatie: 
Pauwels Consulting Ghent Marathon
Contactpersoon: 
Stefaan Engels
Opmerkingen