Scott Enduro Trail

Algemene informatie
Datum: 
zaterdag, 21 juli, 2018
Type: 
Trail loop
Regio: 
Locatie: 
Nisramont 51
6983 La Roche-en-Ardenne
België
Parcours: 

Er is slechts startrecht voor 120 teams van 3 lopers, waarvan minstens 1 een vrouw is. Iets minder dan de helft van deze teams is op uitnodiging. Onder deze gelukkigen bevinden zich vele (trail)merken, retailshops en collega trail organisatoren uit binnen- en buitenland. Voor de andere gaan de inschrijvingen open op 1 feb 2018.

De opdracht : Een fantastisch 100% offroad trailparcours van 19,5km in team afleggen ( dwz samen starten, samenblijven en samen finishen ) met 1 individuele tussen opdracht: de SCOTT SUPERSPRINT !

De SCOTT SUPERSPRINT is een prachtig en subliem stuk van het parcours dat 2,7km lang is. Het begin- en eindpunt zijn gemarkeerd door grote Borden/vlaggen en een timingmat. Hier moeten de teamleden NIET samenblijven en krijgt iedereen een individuele tussentijd naast zijn naam. Bij het eindpunt van deze sectie dient het hele team terug voltallig te zijn vooraleer men opnieuw in groep de rest van het parcours verder afwerkt naar de finish van de trail.

Het team klassement wordt berekend door de eindtijd van het team en de drie individuele tussentijden op te tellen.
Er zijn 3 podia : een voor de 3 beste teams en eentje voor de heren/dames die de snelste individuele tussentijden op de SCOTT SUPERSPRINT lieten noteren.

Voorbeeld. Team A zijn eindtijd is 1h56.05 en de drie individuele tussentijden waren 8.00 , 9.12 en 9.17 , dan is de eindtijd van het team gelijk aan de som van deze 4 tijden = 2h22.34

Voorinschrijving tot: 
maandag, 9 juli, 2018
Logistiek
Bevoorrading: 

1 bevoorading na 12km op de parking van de Barrage

Eindbevoorrading voor iedereen.

Prijsuitreiking
Prijzentafel: 
Medaille, Naturaprijzen
Opmaak uitslag
Elektronisch
Praktisch
Organisatie: 
Trailrunseries
Contactpersoon: 
Trailrunseries
Opmerkingen

Raadpleeg vooraf steeds de website van de organisatie!