tende®-Trail

Algemene informatie
Datum: 
zaterdag, 7 september, 2024
Type: 
Trail loop
Regio: 
Locatie: 
Krombeekseweg 82
8970 Poperinge
België
Parcours: 

Beste sportieveling, ook dit jaar kunnen we tijdens het sportweekend onze tweede editie van de tende®-trail aanbieden. Op zaterdag 7 september 2024 verkennen we de bossen in en rond kasteelpark De Lovie. Nieuw dit jaar is een lus van 24 km die door het pas geopende Couthofbos loopt. Alle deelnemers kunnen genieten van unieke passages door de bossen en de gebouwen van De Lovie. Onze wandelvrienden laten we ook meegenieten, hiervoor is de 6km toegankelijk voor wandelaars. 

Voorinschrijving tot: 
woensdag, 4 september, 2024
Logistiek
Kleedkamers: 

Aanwezig + douches

Bevoorrading: 

6KM   - 1 X KLEIN + EINDBEVOORRADING
12KM - 1 X KLEIN + 2 X GROOT + EINDBEVOORRADING
18KM - 2 X KLEIN + 2 X GROOT + EINDBEVOORRADING
24KM - 2 X KLEIN + 2 X GROOT + EINDBEVOORRADING

 

Prijsuitreiking
Voor wie: 
Allen
Prijzentafel: 
Medaille
Locatie: 
De Lovie (Poperinge)
Uur: 
14:30
Praktisch
Organisatie: 
De Lovie
Contactpersoon: 
Matthias Rosseeuw
Telefoon: 
0471510195
Opmerkingen

We mogen voor onze tweede editie rekenen op de bereidwillige medewerking van Agentschap Natuur en Bos en enkele particulieren. Graag willen we iedereen op het hart drukken om deze exclusieve passages enkel op 7 september te gebruiken. Zo kunnen we in de toekomst een gevarieerd parcours blijven aanbieden en de rust van de eigenaars respecteren.  Alle privépassages zullen de dag zelf aangeduid worden.

Als iemand buiten de toegestane periode deze paden betreedt, dan is dit op eigen verantwoordelijkheid. Om die reden delen we ook geen GPX-files.