Troubadour Trail - Sint-Gillis-Waas

Algemene informatie
Datum: 
woensdag, 19 mei, 2021
Type: 
Trail loop
Regio: 
Locatie: 
reepstraat 208
9170 Sint-gillis-waas
België
Parcours: 

Hossen door de bloesems in het Waasland.

Het landelijke Sint-Gillis-Waas staat bekend om het vele land- en tuinbouw in een gevarieerde natuurlijke omgeving, maar ook om brouwerij ‘the musketeers’. Kortom de ideale locatie voor de Troubadour Trail. Zowel de beginnende lopers, ervaren lopers als run & bike duo’s kunnen zich volledig uitleven vlak aan de Nederlandse grens.

Liefhebbers van hoge snelheden zullen zich hier weer volledig kunnen uitleven daar het parcours zo strak als een biljart is. Vanuit de brouwerij worden enkele verrassende baantjes aangesneden met een leuke variatie aan ondergronden. Langs het golfterrein, door een fruitplantage, en over heel wat gravelwegjes.

De parcours in Sint-Gillis-Waas zijn overwegend vlak en dus ideaal voor sterke kilometertijden en een stabiel tempo. Kemzeke, Hol en Rustwat zullen de wegjes aanbieden voor de 6km. Ideaal voor de genieters, de krachtpatsers en de instappers. De langere rondes van 11km en 21km rukken zich na anderhalve kilometer los van de korte toer. De middellange tour zal dan afgebekend worden door het internationale fietspad Mechelen-Terneuzenwegel maar voor de 21km stopt het daar niet en wordt er verder gelopen langs het oosten van Sint-Gillis-Waas.

Voorinschrijving tot: 
maandag, 17 mei, 2021
Deelnemers: 
420 verspreid over de dag
Logistiek
Kleedkamers: 

/

Bevoorrading: 

/

Prijsuitreiking
Prijzentafel: 
Aandenken

Idere deelnemer ontvangt een leuk deelnemerspakket, bestaande uit enkele flesjes Troubadour, een BE-KIND notenreep, een waardebon ter waarde van 15 € in de runningstore, ....

Opmaak uitslag
Elektronisch
Praktisch
Organisatie: 
Belgian Brewer Trails
Contactpersoon: 
Paulien
Telefoon: 
015670050
Visual Troubadour Trail
Opmerkingen

Raadpleeg vooraf steeds de website van de organisatie!

Algemene voorwaarden