Trailberg 2024

General information
Date: 
Saturday, 27 April, 2024
Type: 
Trail run
Region: 
Location: 
Dorpsplein Everberg
3078 Everberg
Belgium
Track: 

Trailberg is een uitdagende en avontuurlijke trailrun langst de mooiste, onverharde wegen van het Vlaams-Brabantse Everberg. Het parcours loopt over een glooiend landschap langs drassige beekvalleien, machtige bossen en steile heuvels. Er zijn routes van 7, 14 en 21km. 

De eerste 100 vroege vogels kunnen zich weldra aan het voordelige vroege vogeltarief inschrijven. Nadien betaal je het standaardtarief tot en met 16/04. Op zaterdag 27/04 zelf kan je tevens ter plekke inschrijven.

Trailberg vindt plaats op zaterdag 27 april tezamen met het dorpsfeest Flurkse Feesten. Beide evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Chiro Flurk Everberg.

Meer info op:
www.trailberg.be 

Pre-registration till: 
Sunday, 14 April, 2024
Participants: 
800
Logistics
Dressing rooms: 

Kleedkamers, douces en sanitair aanwezig.

Provisioning: 

Voor de 14 en 21km zijn er 2 bevoorradingen onderweg en een eindbevoorrading. De lopers van de 7km kunnen genieten van een uitgebreidde eindbevoorrading.

Ceremony
For whom: 
Alle deelnemers en supporters
Type: 
Medal, Other, Souvenir, Tombola

De winnaars krijgen een medaille en er zijn verschillende prijzen te winnen, waaronder een bon voor The White Oak (welness) en geschenkmanden. Er is ook een deelnemersloterij waarbij de winnaar een reischeque kan winnen t.w.v. €500 aangeboden door Axis Travel. Alle ingeschreven deelnemers worden automatisch in de tombola ingeschreven. Er wordt over het hele parcours foto's getrokken en ook kan je zelf je Trailberg-aandenken creëren in onze photobooth.

Location: 
Dorpsplein Everberg
Start hour: 
15:30
Layout result
Electronic
Practical
Organisation: 
Trailberg
Contact: 
Marie van Kuyck
Phone: 
0471650319
Remarks

Raadpleeg vooraf steeds de website van de organisatie!

General conditions